sidearea-img-1
Seven Way Media staat klaar voor advies en ondersteuning in al uw digitale projecten. We luisteren graag naar het verhaal over uw bedrijf en uw product of dienst om de perfecte oplossing voor te stellen.
 

Tot uw dienst

U kan bij ons terecht met al uw ideeën en vragen omtrent uw online aanwezigheid, een mobiele oplossing op maat of gewoon een innovatief concept.

Meer toegepast op de nieuwe media ontwikkelt Seven Way Media reeds enkele jaren mobiele applicaties om uw business te ondersteunen.

logo-mobile     logo-ios     logo-appletv     logo-android

Ter ondersteuning van uw workflow, sales, administratie, enz… worden in-house applicaties ontwikkeld om knelpunten binnen een organisatie te optimaliseren. Via verschillende technologieën kunnen we een brede waaier van oplossingen bieden, zoals stand-alone als gekoppeld met een bestaande structuur.

Maar daarnaast ontwikkelen we app voor cultuur, events en lifestyle. Denk maar aan muziek events, beurzen en andere… Smartphone apps voor het brede publiek, zoals iOS als Android en graag gekoppeld aan iBeacons en social media.

Van schets, langs ontwikkeling tot lancering en onderhoud. Alles is in de aanbieding om een mooi verhaal te vertellen!

Webshops en online desktop applicaties die het verschil maken… Daar draait het om anno 2017. Harder, Better, Faster, Stronger!

Of het nu een database website, een intranet, een landings page of een full size webshop is… Het team van Seven Way Media heeft reeds meer dan 12 jaar ervaring in de online wereld en kent alle nieuwste scripts en tools om van uw online aanwezigheid een top-beleving te maken.

                    

Responsive design

Modulaire aanpak

Platform onafhankelijk

multi level database

Sociale media

Online payments

Online reservaties

SaaS

Open Source

API koppeling

The Internet of Things…
Seven Way Media werd opgericht met oog op de nieuwe media en staat vooraan in de rij!

               

Vandaag de dag bestaat die nieuwe media naast mobile en touch uit het linken van devices aan de online wereld. We werken met iBeacons, LoRa en BLE sensoren en Wifi buttons.

Draadloos vergaren we info allerhande vanuit netwerken, van sensoren binnen bedrijven en van BLE beacons in de straat. Alles is meetbaar geworden en biedt een schat aan info om te verwerken in dashboards, apps en intelligente oplossingen.

Constante innovatie is de toekomst. Vraag zeker naar meer info of een concrete case. Samen kijken we hoe dit ook van toepassing kan zijn voor uw organisatie.

You’ve got to start with the customer experience, and work back toward the technology

Steve Jobs